– Vi svek er och oss själva

Bild till nyheten – Vi svek er och oss själva
Mohamed Salah är förkrossad över det faktum att Liverpool inte kommer att spela Champions League-fotboll nästa säsong.

I och med att Manchester United besegrade Chelsea under torsdagen så är det nu säkert att Liverpool slutar femma i Premier League – en placering som innebär spel i Europa League kommande säsong.

Liverpool må ha hittat formen under de senaste veckorna, men femteplatsen är ett resultat av det faktum att laget presterat långt under den standard som förväntas av dem. Detta är något som Mohamed Salah var snabb med att konstatera på sociala medier efter att Champions League-hoppet släcktes.

"Jag är helt förkrossad. Det finns absolut inga ursäkter för detta. Vi hade allt vi behövde för att nå nästa års Champions League och vi misslyckades," skriver han på Twitter.

"Vi är Liverpool och att kvalificera oss till turneringen är det minsta kravet. Jag ber om ursäkt, men det är för tidigt för ett upplyftande eller optimistiskt inlägg. Vi svek er och oss själva."

Salah är uppenbart besviken och ber om ursäkt för en misslyckad kollektiv säsong. Personligen har han, trots lagets problem, gjort 30 mål och 15 assist vilket ändå är imponerande siffror.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🙏

Vi ber om ditt stöd under 2023! 
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer