Bobbys fina gest – 200 gåvor

Bild till nyheten Bobbys fina gest – 200 gåvor
Roberto Firmino ansträngde sig lite extra för att visa sin uppskattning för lagkamrater och klubbanställda på helgens avskedsfest.

Efter åtta framgångsrika år i Liverpool lider Roberto Firminos tid i klubben mot sitt slut. I samband med vad som var hans sista match på Anfield som Liverpoolspelare tackades han av inför supportrarna innan han anordnade en avskedsfest för lagkamrater och klubbanställda.

På festen mottog Firmino hyllningar bland annat från Jürgen Klopp och lagkapten Jordan Henderson. Själv såg han till att visa sin uppskattning för de personer han haft runtikring sig under åren genom att dela ut 200 gåvor.

Gåvan var en specialdesignad presentlåda innehållandes en signerad tröja och en Firmino-parfym. 

Journalisten Florian Plettenberg har publicerat en video på Twitter där man kan se innehållet:

Har undvikit samtal med andra klubbar

När de första rapporterna om att Firmino skulle lämna Liverpool kom, uppstod snabbt spekulationer om vilken som blir hans nästa klubbadress. 

Anfallaren har placerats i bland annat Inter och FC Barcelona, men enligt Plettenberg har han inte övervägt vilket nästa steg i karriären blir på grund av respekten för Liverpool och viljan att fokusera på den pågående säsongen.

Med endast en match kvar av säsongen, Southampton borta på söndag, lär det säkerligen börja cirkulera än mer spekulationer och rykten gällande Firminos nästa klubb inom en snar framtid.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🙏

Vi ber om ditt stöd under 2023! 
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer