Williams nätade i U21-seger

Bild till nyheten Williams nätade i U21-seger
Liverpools U21 stod för en imponerande insats borta mot Blackburn och kunde resa hem med tre poäng i bagaget.

Rhys Williams startade för U21-laget och han gav dem sånär en ledning redan efter två minuters spel när han nådde först på Owen Becks hörna, men nicken rensades undan.

Gästande Liverpool tryckte ned Blackburn i eget straffområde och tog efter drygt 25 minuters spel en välförtjänt ledning. Beck svingade in en ny hörna och återigen var det Williams som nådde högst, denna gång satte han också nicken i mål!

Ledningen skulle dock vara intakt i endast fem minuter. Zak Gilsenan fick tag i bollen efter en frispark och satte den i nät till 1-1.

Kvitteringen till trots skulle Liverpool ta med sig en ledning in till pausvila, detta tack vare James Norris som kunde vända upp på mittfältet, hitta ut till höger där Lee Jonas och Melkamu Frauendorf kombinerade sig fram, för att sedan fortsätta in i straffområdet och sätta dit 2-1 när inlägget kom.

I den 57:e minuten säkrade de unga röda segern när Layton Stewart drog nytta av lagets höga press som gav honom chansen att göra 3-1. Det var anfallarens fjärde mål på lika många matcher sedan han kom tillbaka från skada förra månaden.

Blackburn reducerade senare till 3-2 men lyckades inte göra ytterligare ett mål, vilket innebar att Liverpool kunde fira en trepoängare.

Liverpools U21: Davies, Jonas, Williams, Olufunwa, Beck, Stephenson, Norris, Clark (Corness, 82), Frauendorf (Miles, 90), Woltman (Hill, 74), Stewart (Musialowski, 90).