Mason Mount kan bli "röd" i sommar

Bild till nyheten Mason Mount kan bli "röd" i sommar
Chelsea-mittfältaren står på Jürgen Klopps önskelista.

Den 24-årige mittfältaren har 1,5 år kvar på kontraktet och Chelsea-ledningen har vid upprepade tillfällen försökt förlänga, men så här långt har spelaren inte velat sätta sig vid förhandlingsbordet.

Normalt pålitliga The Guardian uppger att Mount, som tillhört Londonklubben sedan sex års ålder och är populär bland fansen, kräver en löneökning från dagens £75 000 i veckan. Men det faktum att managern Graham Potter har köpt in ett helt koppel av nya spelare under januarifönstret ska ha fått honom att tveka kring framtiden på Stamford Bridge.

Och här kommer alltså Liverpool in i bilden, då man följer kontraktsutvecklingen noggrant.

David Lynch, frilansare med en förtid på bland annat Evening Standard, Mirror och Goal, bekräftar också Liverpools intresse och att Klopp är en stor beundrare av spelaren som beskrivs som "varje managers dröm". 

– Jag är medveten om att det finns ett stort intresse för mig i medierna, men jag stänger det ute, sa Mason till Evening Standard så sent som i november.

Sedan ligadebuten 2019 står Mason noterad för 33 mål på 187 matcher för The Blues och har vunnit Champions League, Super Cup och Club World Cup 2021. Han har också gjort fem mål på 36 landskamper.

Samtidigt är han bara en i lång rad av mittfältare som kopplats samman med en övergång till Liverpool de senaste månaderna: Jude Bellingham, Moises Caicedo, Enzo Fernandez, Matheus Nunes, Ruben Neves och Alexis Mac Allister. 

Skulle du vilja se Mount i Liverpooltröjan? Logga in och tyck till.

--------------------------------

Vi behöver ert stöd för 2023!
Bli medlem/abonnera på LFC.se


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer