– Kan inte minnas en sämre match

Bild till nyheten – Kan inte minnas en sämre match

Jürgen Klopp säger att han inte såg insatsen – som han beskriver som den sämsta han kan minnas från sin tränarkarriär – mot Brighton komma.

Liverpool blev utspelade av Brighton och tvingades se sig besegrade med 3-0 efter två mål av Solly March och ett av inhoppande Danny Wellbeck.

– Jag såg inga som helst tecken på den här insatsen inför matchen, men det är väl så det är ibland, sa Jürgen Klopp till BBC när han intervjuades direkt efter slutsignalen.

– Ingenting av det jag såg igår eller imorse fick mig att tro att detta skulle hända. Jag visste att det skulle bli tufft mot Brighton, men det är inte så att de alltid lyckas med allt.

– Vi vann bollar, vi hade bollinnehav, men vi förlorade bollen för enkelt - herre gud. Då kan man inte skydda sig själv. Att förbättra oss efter detta bör inte vara särskilt svårt.

Managern hade inte mycket positivt att säga om sitt lags insats.

– Att göra det bättre än idag borde vara lätt eftersom detta verkligen är en bottennotering. Jag kan inte minnas en sämre match. Det kanske har funnits någon, men det här var den absoluta botten.

– Vi måste ta stora kliv framåt. Vi kan inte ta med oss någonting från den här matchen mer än det som inte fungerade. 

Klopp testade en ny formation med Thiago i en mer framskjuten position än vanligt, men det märktes snabbt att det inte fungerade.

– Grattis till Brighton som spelade en riktigt bra match mot en dålig motståndare. 

– Vi var verkligen inte bra idag. Vi försökte att hjälpa grabbarna med en lite annorlunda formation. Organiseringen blev helt fel. Det var för lätt. En väldigt välförtjänt förlust och en välförtjänt seger för Brighton.

Källa: Thisisanfield.com 


51 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer