Darwin får en veckas semester

Bild till nyheten Darwin får en veckas semester
Darwin Nunez VM-äventyr är över. Nu väntar en kortare tids ledighet innan han ansluter till den röda truppen i Dubai.

För de spelare som inte spelat VM väntar ett träningsläger i Dubai med start imorgon, måndag. 

Sex av de sju Liverpoolspelare - Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konate, Alisson, Fabinho och Virgil van Dijk - som fick chansen att representera sina landslag i VM tog sig vidare från gruppspelet vilket gör det oklart när de är redo att ansluta till Liverpooltruppen igen.

De som går till kvartsfinal eller längre kommer troligtvis inte delta alls i lägret då Liverpool kommer att vara tillbaka på Merseyside 17 december.

För Darwin Nunez och Uruguay räckte det inte hela vägen till avancemang till slutspel. I praktiken skulle anfallaren alltså kunna vara med på träningslägret från start, men enligt The Athletics James Pearce har Jürgen Klopp gett 23-åringen ledigt i en vecka.

Liverpool ska spela två träningsmatcher i Dubai, den första spelas mot Lyon 11 december och den andra spelas 16 december med AC Milan som motståndare.

Då Darwin förväntas ansluta till truppen först 12 december kommer han alltså missa matchen mot Lyon men bör kunna vara involverad i matchen mot AC Milan som en del av uppladdningen till då allvaret drar igång igen med en ligacupmatch mot Manchester City 22 december.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer