Mittfältare i sikte!

Bild till nyheten Mittfältare i sikte!
Mittfältare, mittfältare och återigen mittfältare. Siktet verkar var tydligt inställt, om en ska tro de senaste ryktena på transferfronten.

Alex Oxlade-Chamberlain

Transfergurun Fabrizio Romano har kommit ut och kommenterat 29-årige Alex Oxlade-Chamberlain situation i Liverpool. Romano menar att Chamberlain kommer att lämna Liverpool på en gratisövergång till sommaren.

Det har inte inletts några samtal eller diskussioner kring spelarens kontrakt, enligt Romano. Vad det verkar har Liverpool inga intentioner att behålla spelaren och det mesta tyder på att säsongen 2022-23 är den sista 'Ox' gör i den röda tröjan.

Samtidigt meddelar Birmingham Mail att Aston Villa ska vara sugna på att roffa åt sig Oxlade-Chamberlain gratis till sommaren.

Källa: Fabrizio Romano och Birmingham Mail
Ryktets trovärdighet 0-5: 4


Ruben Neves och Kondrad Laimer

Det är efter lång och noggrann utvärdering som Liverpool har kommit fram till att man ska lägga bud på både Wolverhamptons Ruben Neves och RB Leipzigs Konrad Laimer, enligt Teamtalk.

- Nya mittfältare kommer att vara prioriteringen för Liverpool på marknaden nästa år, säger Fabrizio Romano på twitter.

Konrad Laimer fick vara med om att en övergång till Bayern München gick i kras och finner nu sig i en situation där kontraktet med RB Leipzig går ut till sommaren 2023, vilket innebär att Leipzig kommer att vara villiga att sälja spelaren i januari.

- Han är precis tillbaka från skada, men kommer att vara spelklar till när säsongen startar igång igen och Liverpool gillar honom, slår Graeme Bailey från Teamtalk fast.

Källa: Talksport
Ryktetstrovärdighet 0-5: 3


Jude Bellingham

Det är Liverpool Echo som inhämtat rapporter från Spanien som påstår att Real Madrid har dragit sig tillbaka från att vilja betala för Jude Bellingham.

Länge har det nu rapporterats kring intresset om Jude Bellingham, där Liverpool och Real Madrid har nämnts som huvudintressenter. Ännu intensivare har dragkampen blivit efter att Real Madrid lyckades sno åt sig Aurelien Tchouameni framför näsan på Klopp och kompani i somras.

Nu hävdar alltså spanska rapporter att Real Madrid inte ska vara villiga att betala megapriset på ca £130M som Dortmund har krävt för att släppa Bellingham. Liverpool ska, å andra sidan, vara beredda på att spränga banken för att säkra åt sig mittfältaren.

Källa: Liverpool Echo
Ryktets trovärdighet 0-5: 3

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer