Ett år sedan Alissons drömmål

Bild till nyheten Ett år sedan Alissons drömmål
Med bara 12 dagar av säsongen har Liverpool redan vunnit två titlar samtidigt som man går en dramatisk titelstrid mot Manchester City och har en Champions League-final framför sig nästa helg. Men vad hade egentligen varit möjligt om det inte vore för Alisson Beckers nickmål för exakt ett år sedan?

Det är idag exakt ett år sedan Alisson Becker klev på matchens sista hörna borta mot West Browmich och nickade in ett segermål som skulle betyda att Liverpools dröm om Champions League levde vidare. 

Liverpool hade börjat få upp farten under säsongens sista veckor men på The Hawthorns hade WBA tagit ledning med 1-0 redan efter en kvart genom Hal Robson-Kanu. 

Mohamed Salah hade visserligen kvitterat efter en dryg halvtimme men sen kom Liverpool inte närmare segern än så. Fram tills den 95:e minuten. 

Med bara sekunder kvar av matchen fick Liverpool en hörna och Alisson Becker klev upp i straffområdet. Ommarkerad tog han sig upp i den främre ytan och det var efter att Nat Phillips missat bollen med bara en millimeter som den istället landade på målvaktens hjässa och han kunde styra in den perfekt i bortre hörnet. 

Ett mål som blev startskottet på den fantastiska resa vi varit ute på hela den här säsongen. Så njut av målet och veva det om och om igen idag. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer