Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Joyce: "Finns intresse för Tchouameni"

Bild till nyheten

The Times-journalisten Paul Joyce, som normalt brukar vara en välinitierad källa när det kommer till Liverpool, skriver idag att LIverpool har ett genuint intresse för den franske mittfältaren Aurelien Tchouameni – men att man kan förvänta sig tuff konkurrens från Real Madrid.

Monaco-mittfältaren Aurelien Tchouameni, 22, har under de senaste veckorna mer och mer ryktats intressera Liverpool inför sommarens transferfönster. 

Under gårdagens match mot Villarreal spreds det också bilder på sociala medier där han följde matchen med stort intresse. 

Paul Joyce, som normalt är en tillförlitlig källa, bekräftar nu också att intresset finns för den franske landslagsmannen. Men samtidigt också att konkurrensen om han signatur är stor. 

Real Madrid uppges ligga i förarsätet för en övergång, men Liverpool ska följa händelseutvecklingen noggrant. 

Tchouameni har etablerat sig på Monacos mittfält under de två senaste säsongerna och under 2021 gjorde han dessutom landslagsdebut. Totalt har det blivit 8 matcher under Didier Deschamps i den blåa landslagströjan och ett mål (mot Elfenbenskusten, bilden). 

På Liverpools mittfält ser Alex Oxlade-Chamberlain ut att lämna i sommar medan det fortfarande är osäkert om James Milner ges en förlängning på sitt kontrakt. Naby Keita har ett kontrakt som löper ut nästa sommar men där har Klopp under de senaste veckorna pratat om guineanen i termer som att han "äntligen hittat sin plats i laget". Så frågan är om han får ett nytt erbjudande eller ej. 

Bannerbild