Bellingham är inte omöjlig

Bild till nyheten Bellingham är inte omöjlig
De senaste rapporterna tyder på att hoppet om framtida värvningar av Barcelonas 17-åriga talang och Borussia Dortmunds 18-åring fortfarande lever.

Gavi

Spansk media hävdar fortfarande att Liverpool kommer att aktivera utköpsklausulen för Barcelonas 17-åriga stjärnskott Gavi och alltså betala £41M för spanjoren.

Som tidigare rapporterat går Gavis kontrakt ut sommaren 2023 och katalanerna arbetar febrilt på att lösa ett nytt långtidskontrakt med spelaren. Klubben har ekonomiska bekymmer, vilket påverkar möjligheterna för få fram ett förslag som spelaren kan känna sig nöjd med. Gavi önskar att skriva på ett nytt kontrakt, men samtidigt önskar han få ett erbjudande som visar att han verkligen värdesätts av Barcelona. 

Andra intressenter är Bayern München och Paris Saint-Germain viser.

Mittfältaren har slagit igenom och imponerat i Barcelona under denna säsongen. Han har hunnit spela 40 matcher och noterats för 2 mål och 6 målgivande passningar.

Källa: Sports (på spanska)

Ryktets trovärdighet 0-5: 2

Sadio Mané

Liverpoolledningen planerar att erbjuda Sadio Mané ett nytt kontrakt, men är inte villiga att gå utanför sina regelverk för vad som anses rimligt i spelarlöner. 

Mané, som nyligen fyllde 30 år, har drygt 1 år kvar på sitt kontrakt och inga förhandlingar om en förlängning har ännu inletts.

Rapporter gör gällande att Sadio vill stanna i Liverpool och att ledningen är väldigt positiva inför att behålla spelaren.

Likt Mohamed Salahs situation kommer detta handla om att båda parter är villiga att kompromissa och hitta en rimlig finansiell lösning. Samtidigt som klubben inte vill 'spränga banken', vill Mané tro att han är värd ett lukrativt kontrakt efter att ha haft en av sina bästa säsongee hittills i Liverpooltröjan. 

Källa: Football Insider 

Ryktets trovärdighet 0-5: 3

Jude Bellingham

Borussia Dortmunds ledning ska ha samtalat med både Jude Bellingham och hans föräldrar om att deras avsikt är att bygga laget runt spelaren från och med nästa säsong. Liverpool är bland de klubbar som kraftigast kopplats ihop med en värvning av 18-årige mittfältaren. Trots Dortmunds intentioner har klubben inte oändligt med sparkapital och ska inte kunna tacka nej till ett bud om det faller över £85M-strecket. 

Den tyska storklubben ska se spelaren som sin "boss" på planen och hoppas på att kunna göra honom till en central gestalt i laget, men kan alltså komma att förkasta sina planer om ett bud av den magnituden trillar in.

Källa: BILD (via Liverpool Echo)

Ryktets trovärdighet 0-5: 4

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer