Lämnar Liverpool gratis i sommar

Bild till nyheten Lämnar Liverpool gratis i sommar
Divock Origi växte ut till en kultspelare för Liverpool under säsongen 2018-2019 med både avgörande ligamål och så klart den fantastiska kvällen mot Barcelona – innan han dessutom målade i Champions League-finalen. Men nu ser belgaren ut att sjunga på sista versen.

Mot Arsenal igår fanns Origi inte ens i matchtruppen och med rådande konkurrens är det svårt att se Origi få fler minuter i Premier League och Champions League under matcherna som kvarstår. 

Klopp erkände innan matchen mot Arsenal att truppbredden nu nästan är "för lyxig" och att man inte kan förvänta sig att ha så etablerade spelare även utanför truppen. 

Divock Origi har fått en del speltid i de inhemska cuperna och med sitt vinstmål mot Wolverhampton i ligaspelet i vintras kan han även ha spelat en viktig roll i den titelstrid som Liverpool nu går mot Manchester City i vår. 

När säsongen väl går i mål ser det dock ut som att Liverpool kommer att vinka farväl till anfallaren. 

Origi anslöt till Liverpool redan 2014 och det har totalt blivit 40 mål på 171 matcher. Noterbart är dock att bara 68 matcher varit från start – under åtta år. 

Enligt italienska Sky Sports kommer det istället att bli AC Milan framöver för Origi. Milan ska ha ett seriöst intresse och man arbetar nu på att slutföra de sista detaljerna, enligt Matteo Moretto. 

Även Fabrizio Romano har bekräftat förhandlingarna mellan Milan och Origi. Han skrev så sent som under torsdag förmiddag att anfallaren definitivt inte kommer att stanna i Liverpool i alla fall och att AC Milan har en god tro på att en övergång kan bli verklighet i sommar. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer