– Det gör alla spelare bättre

Bild till nyheten – Det gör alla spelare bättre
Sadio Mané ser bara positiva aspekter med den ökade konkurrensen om anfallsplatserna till följd av värvningen av Luis Diaz.

Liverpool har förstärkt anfallet genom värvningen av Luis Diaz från Porto. Anfallaren har redan imponerat stort och ser ut att vara redo att omedelbart utmana om en plats i startelvan.

Sadio Mané har länge haft en självklar plats ute till vänster i The Reds offensiv. Han verkar ta den ökade konkurrensen med ro.

– Luis är en duktig spelare. När han kom till klubben var jag inte här eftersom jag spelade de Afrikanska mästerskapen, jag har sett de två matcherna han spelat så här långt, säger Mané till CBS Sports.

– Jag mötte Luis flera gånger när han var i Porto så jag vet hur duktig han är. Jag har nu spenderat ett par dagar tillsammans med honom och han är en bra kille. Han kommer helt säkert att göra det bra för Liverpool, han har otroliga kvaliteter och är väldigt ödmjuk. Han är en spelare som jobbar väldigt hårt.

– Jag ser det inte som konkurrens. Jag ser det som något som gör alla spelarna bättre. Om man vill ha ett bra lag så behöver man spelare av det här slaget. Vi är väldigt glada för det och att alla är skadefria nu. Det som är säkert är att vi alla tjänar på det eftersom Liverpool tjänar på det.

Mané är säker på att Jürgen Klopp kommer se till att alla spelare kommer vara nöjda även framöver.

– Det här kan hjälpa oss i både Champions League och Premier League, vilket är bra för spelarna, klubben och supportrarna. Jag tror att alla vet att Klopp är en duktig manager. Han kommer att utnyttja den här situationen och se till att alla är nöjda. Han kommer att göra som han alltid gjort.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer