– Välkommen till England!

Bild till nyheten – Välkommen till England!
I debutmatchen mot Cardiff fick Luis Diaz en stämpling på knät och vred sig i smärtor, men han kunde fortsätta spela och efter matchen meddelade Jürgen Klopp att det inte bör vara någon fara med anfallaren.

Vid ledning 1-0 mot Cardiff valde Jürgen Klopp att låta Luis Diaz få spela sina första minuter som Liverpoolspelare.

Anfallaren behövde inte lång tid på sig att presentera sig för hemmafansen, redan efter tio minuter på planen snodde han åt sig bollen i straffområdet, dribblade på små ytor vid kortlinjen och spelade snett inåt bakåt där Takumi Minamino kom framrusande och satte bollen i nät.

I matchens slutskede åkte Diaz dock på en smäll mot knät som av reaktionen att döma gjorde rejält ont. Efter en tids behandling kunde han dock ställa sig på benen igen och slutföra matchen.

Klopp kom med lugnande besked gällande 25-åringens status när han intervjuades efter matchen.

– Det är bara ett blåmärke och ett litet sår. Alla sa "välkommen till England!" till honom. Allt är lugnt, sa tysken till ITV.