– Åker dit med positiv inställning

Bild till nyheten – Åker dit med positiv inställning
Sadio Mané hoppas att laget kan inleda det nya året på bästa sätt med en seger mot toppkonkurrenten Chelsea.

Liverpools första uppgift under 2022 är en bortamatch mot Chelsea. 

– Det är en väldigt, väldigt tuff match, det är vi väl medvetna om, konstaterar Sadio Mané i en intervju med Premier League Productions.

– Men vi är kapabla att vinna de tuffa matcherna också, som vi har visat tidigare. Vi åker dit med positiv inställning och siktar på ett positivt resultat.

– Vi vet att det inte kommer att bli lätt, men det är fortfarande möjligt. Det är möjligt att vinna, varför inte försöka göra vårt bästa för att ta tre poäng och se vad som händer?

– Jag har goda minnen från förra året när vi vann med 2-0 där och jag gjorde två mål. Jag gillar att spela mot alla lag.

– Så länge jag är frisk och kan göra mitt bästa för laget så är jag alltid tacksam och glad över att spela. Det blir en rolig match, vi ska åka dit och göra det vi älskar och förhoppningsvis kan vi ta hem segern.

The Reds kommer till matchen med en besvikelse i form av en förlust mot Leicester i ryggen. 

– Det var ingen bra kväll för oss. Det hade varit viktigt att ta de tre poängen, men så blev det inte. Man måste acceptera det och blicka framåt, säger Mané.

– Samtidigt är det väldigt viktigt att vinna den typen av matcher om man vill slåss om titeln, annars blir det svårt. Det är dock tidigt att prata om att förlora titeln, vi alla vet att City är en bit före, men allt är möjligt och vi ska ge allt in i det sista.

Anfallaren hoppas att 2022 kan bjuda på mer framgångar än vad 2021 gjorde.

– Det var ett riktigt tufft år, särskilt för mig personligen men även för laget. Förra säsongen var det tufft, men i slutändan kom vi topp fyra vilket var vårt mål där och då. Vi är glada för det.

– Förhoppningsvis kan 2022 bli ett mycket framgångsrikt år för Liverpool Football Club.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer