Bilder: Mané i lagträning

Bild till nyheten Bilder: Mané i lagträning
Tisdagens träningspass på AXA Training Centre bjöd på flera positiva nyheter - Sadio Mané tränade med laget och dessutom var Jordan Henderson, James Milner och Harvey Elliott på plats för individuell träning.

Sadio Mané lämnade landslagssamlingen med Senegal i förtid på grund av en revbensskada, men han verkar ha återhämtat sig bra då han deltog på tisdagens träningspass på AXA Training Centre. Att han redan nu tränar med resten av laget är mycket positivt inför helgens match mot Arsenal.

Jordan Henderson tvingades även han lämna landslagssamlingen tidigare än väntat på grund av skada. Skadan är dock så pass lindrig att han kunde vara ute på träningsplanen och genomföra individuella övningar idag. Även James Milner - som dragits med en hamstringskada sedan matchen mot Manchester United - och Harvey Elliott genomförde individuell träning. 

Curtis Jones syntes inte till på några bilder, detsamma gäller Naby Keita, Joe Gomez och Roberto Firmino. Det lär dock dröja innan Firmino tränar med laget igen då den hamstringskada han ådrog sig mot Atletico Madrid beskrivits som en av det allvarligare slaget.

Nedan följer bilder från dagens träningspass:

Bilder från Getty Images.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer