​Landslagskoll: Kelleher spikade igen

Bild till nyheten ​Landslagskoll: Kelleher spikade igen
Caoimhin Kelleher höll nollan i sin första landslagsstart. På annat håll fick Kostas Tsimikas Greklands hopp om att bli grupptvåa fick sig en rejäl törn efter en förlust mot Sverige samtidigt som ytterligare sex röda fick speltid för sina respektive landslag.

Caoimhin Kelleher fick göra sin första start för Irland i en träningsmatch mot Qatar. Kelleher spikade igen sitt mål och fick se sina lagkamrater göra fyra för att säkra en övertygande seger.

När Grekland gästade Friends Arena för en match mot Sverige fick Kostas Tsimikas spela på en ovan position i form av en av tre mittbackar i en fembackslinje.

Grekerna inledde starkt och var det klart bättre laget i den första halvleken, men efter pausvilan tog Sverige över och vann matchen med 2-0 efter mål av Emil Forsberg och Alexander Isak. En tung förlust för Tsimikas och Co. i jakten på en VM-plats. Tsimikas spelade 90 minuter.

Andy Robertson och Skottland fick även de fira en seger när de gästade Färöarna, även om den satt långt inne. Det stod 0-0 ända till 86:e minuten då Lyndon Dykes satte matchens enda mål. Lagkapten Robertson spelade 90 minuter. Skottland innehar andraplatsen i sin VM-kvalgrupp, fyra poäng före Israel.

Även Naby Keita gick 90 minuters speltid, men hans Guinea åkte på en 4-1-förlust mot Marocko.

Sadio Mané startade och spelad hela matchen för Senegal när de bortaslog Namibia med 3-1.

Takumi Minamino fick 78 minuters speltid för Japan som besegrade Australien med 2-1.

Unge ytterbacken Conor Bradley spelade en dryg timme när Nordirland förlorade med 2-1 mot Bulgarien.

Till sist fick Jordan Henderson komma in från bänken i Englands match mot Ungern vid ställningen 1-1, engelsmännen lyckades inte hitta något segermål och fick nöja sig med en poäng.