Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Ingen hjälp från brasilianska förbundet

Bild till nyheten

Enligt Daily Mail är det osannolikt att Fabinho och Alisson släpps tidigare från landslagssamlingen. Därmed kommer de missa matchen mot Watford.

Liverpool ser ut att behöva klara sig utan Alisson och Fabinho i den första matchen efter landslagsuppehållet. Matchen det gäller är ett möte med Watford på bortaplan som spelas blott 35 timmar efter Brasiliens landskamp mot Uruguay.

I ett försök att få duon tillgänglig för spel mot Watford förhörde sig Liverpool om möjligheten att senarelägga avsparkstiden från 13:30 till 20:45, men detta ville inte Watford gå med på.

Sedan dess har klubben istället försökt att övertala det brasilianska fotbollsförbundet att låta spelarna resa hem redan efter Colombia, just Alisson och Fabinho har historiskt sett inte varit de mest bärande spelarna i landslaget. Det verkar dock inte som att Liverpool får ut någonting från dessa diskussioner heller.

Daily Mail skriver att flera Premier League-klubbar känner att de är på väg att förlora kampen mot landslaget och att de kommer att få klara sig utan sina spelare, det gäller åtminstone Liverpool vars match är den första i omgången. 

"Även om inget slutgiltigt beslut är taget i frågan så vägrar landslagen just nu att ge med sig och klubbarna har också förståelse för spelarnas vilja att representera sina respektive länder, därför läggs inte mycket press på dem," skriver tidningen.

Källa: Liverpool.no

Bannerbild