– Perfekt seger inför Man City

Bild till nyheten – Perfekt seger inför Man City
Jordan Henderson ser Liverpools storseger mot Porto som en perfekt uppladdning inför söndagens match mot Manchester City.

Liverpool levererade en högklassig insats tidigare i vecka när de besegrade Porto med 5-1 efter två mål av Mohamed Salah och Roberto Firmino samt ett av Sadio Mané. 

Nu riktar spelartruppen fokus mot Premier League igen och söndagens stormatch mot Manchester City hemma på Anfield. I en intervju med Liverpoolfc.com fick lagkapten Jordan Henderson en fråga om segern mot Porto var en perfekt uppladdning inför helgen.

– Ja, till ett hundra procent. Vi gjorde en bra insats men vi har en riktigt tuff match i helgen mot ett fantastiskt bra lag så vi måste se till att vi återhämtar oss och förbereder oss inför den matchen som kommer bli väldigt intensiv, vi kommer att behöva ge allt, som vi alltid gör.

– Vi har totalt fyra dagar mellan matcherna så vi har lite tid på träningsplanen att förbereda oss inför den viktiga matchen.

Medan Liverpool kommer till söndagens match med en storseger i ryggen åkte Manchester City på en förlust i sin senaste match då Paris Saint-Germain vann med 2-0. 

Liverpool - Manchester City spelas på söndag med avspark klockan 17:30.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer