Thiago missar ytterligare tre matcher

Bild till nyheten Thiago missar ytterligare tre matcher
Jürgen Klopp tror inte att Thiago blir spelklar förrän efter landslagsuppehållet. Även Naby Keita kan missa flera matcher på grund av den skada han ådrog sig mot Norwich.

Liverpools skadeproblematik på mittfältet fortsätter. Harvey Elliott är sedan tidigare långtidsskadad och i segern mot Crystal Palace förra helgen tvingades Thiago kliva av med en vadskada. I Ligacupmatchen mot Norwich fick Naby Keita bara 45 minuter då han skadat foten efter att ha sparkat i gräset. 

Inför lördagens match mot Brentford kom Jürgen Klopp med en uppdatering gällande Thiago och Keita.

– Det är inte helt säkert när Thiago är tillbaka, det är ett problem med vaden. Efter landslagsuppehållet tror jag, tidigare än så tror jag inte är möjligt, sa Klopp innan han gick vidare till Keitas status:

– Det är ingenting allvarligt, men han missar den kommande matchen och eventuellt mer än så, vi får se. Han har ont. Vi får se hur det går. Det är klart att det inte är roligt när en spelare som hade en jättebra försäsong och som har spelat nu är skadad, men förhoppningsvis kan han komma tillbaka och slippa problem därefter, det hade hjälpt oss mycket.

Thiago kommer därmed att missa matcherna mot Brentford, Porto och Manchester City innan han förhoppningsvis är tillbaka till matchen mot Watford efter landslagsuppehållet. För Keitas del verkar det fortsatt osäkert huruvida han är tillgänglig till Champions League-matchen mot Porto på tisdag eller ej.


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer