Kelleher om straffräddningen

Bild till nyheten Kelleher om straffräddningen
Caoimhin Kelleher såg med en fin straffräddning till att inte släppa in Norwich in i matchen som Liverpool sedan vann med 3-0. Så här säger den unge målvakten om matchen och räddningen.

Caoimhin Kelleher fick göra sitt första framträdande för säsongen mot Norwich och stod för en imponerande insats med viktiga utrusningar och en fin straffräddning vid ställning 1-0 till Liverpool. 

– Det var en tuff match. Vi började bra med ett tidigt mål, men sedan kom Norwich in i matchen lite grann och skapade problem för oss, men i det stora hela tycker jag att det var en bra laginsats. Det är alltid svårt när man gör många förändringar, men jag tycker att vi gjorde det bra och vi är glada över segern, säger målvakten till Liverpoolfc.com.

Divock Origi dödade i princip matchen tidigt i den andra halvleken med sitt 2-0-mål, men saker och ting hade kunnat se annorlunda om inte Kelleher hade räddat straffen precis innan pausvilan.

– Jag är bara glad över att jag räddade. Det hände under en period av matchen där de började ta över lite. Jag lyckades rädda, den studsade på foten och sedan tror jag att det är Joe som gör en jättefin blockering efteråt. Det var ett bra samarbete för att behålla nollan intakt.

Jürgen Klopp valde att göra nio förändringar i sin startelva jämfört med helgens seger mot Crystal Palace. Unga talanger som Kaide Gordon och Conor Bradley fick chansen att debutera, likaså Tyler Morton i den andra halvleken.

– Det är alltid svårt när det är en grupp som inte spelat tillsammans så ofta, men jag tycker att vi spelade bra, säger Kelleher.

– De unga spelarna som debuterade kom in och gjorde det bra, de såg ut att höra hemma på den här nivån. Vi har riktigt bra bredd i truppen och det kändes skönt att vinna. De (debutanterna) visade vad de är kapabla till, de visade att de har tillräckligt med talang och att de är beredda att jobba hårt. 

Kelleher hoppas att laget kan gå långt i Ligacupen i år.

– Självklart. Vi vill vinna varje turnering vi spelar i. Den här är särskilt viktig för de yngre spelarna och för sådana som mig som inte får så mycket speltid, det är en bra möjlighet till att få spela, så ju längre vi går desto mer speltid.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer