Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

måndag 22 aug 21:00

Så har LFC-spelarna presterat i EM

Bild till nyheten

Veckans Speltips vänder sig till medlemmar och följare som gillar att betta på Liverpool och Premier League – och nu under fotbolls-EM.

För fotbollssupportrar är sommaren ofta förknippad med tomhet och saknad. I år är dock ett av åren då fotbollsfansen kan njuta ända in i juli. 

Fotbolls-EM är utan tvekan en av årets stora höjdpunkter. För LFC-fansen kan mästerskapet bjuda på extra stor underhållning. Liverpool har äran att vara representerade i flertalet av turneringens lag.

Betta på LFC

Att följa EM i allmänhet och Liverpool-spelarna i synnerhet innebär ofta underhållning. Under mästerskapet är det dock många som vill höja spänningen. Därför är det vanligt att från tv-soffan betta på matcherna.

Att betta på matchernas utfall är den mest klassiska spelformen i fotboll. Den som brinner för Liverpool kan dock med fördel testa andra spelformer. Många väljer att lägga extra fokus på matcher med Liverpool-spelare involverade. För ökad dramatik i dessa matcher kan du betta på spelarnas prestationer.

Kanske gör Shaqiri mål? Thiago kanske står för en assist? Eller kanske får Jordan Henderson ett gult kort?

Det är inte alla spelbolag som erbjuder denna typ av spel på enskilda spelarinsatser. Det gäller därför att hitta bettingsidor med stort utbud och bra odds. 

Antalet bettingsidor är många och det kan vara svårt att göra en objektiv jämförelse på egen hand. Den som vill betta kan då känna sig trygg i att välja en av de bettingsidor som rekommenderas av bästabettingsidorna.se.

LFC-spelarna i EM

Vilka är då LFC-spelarna i EM? Och hur har de presterat i gruppspelet?

Xherdan Shaqiri (Schweiz)

Under den gångna säsongen har Shaqiri fått sparsamt med speltid I Liverpool. I sitt Schweiz är han dock den stora stjärnan. Shaqiri spelade samtliga matcher i gruppspelet och stod för två mål och en assist. Detta tog laget till en tredjeplats i gruppen och därmed vidare till slutspelet.

Neco Williams (Wales)

Efter stor skadeproblematik i backlinjen fick Williams en oväntat stor roll i Liverpool under säsongen. I Wales har 20-åringen fått en annan roll. Öppningsmatchen spenderade han på bänken och mot Turkiet spelade han blott en minut. I gruppavslutningen spelade han hela 87 minuter när Wales föll med 1-0 mot Italien.

Harry Wilson (Wales)

Harry Wilson har, liksom Neco Williams, inte en framträdande roll I landslaget. Konkurrensen i offensiven är tuff, vilket gjort att Wilson endast spelat 21 minuter över gruppspelets tre matcher.

Jordan Henderson (England)

Konkurrensen i den engelska truppen är tuffare än på många år. Liverpool-kaptenen spelade endast i gruppavslutningen mot Tjeckien, och då endast en halvlek. Insatsen var trygg och säker och Henderson hjälpte England till sin tredje raka hållna nolla.

Andy Robertson (Skottland)

Robertson har, givetvis, en nyckelroll i Skottland. När det misstänktes att skotten blivit coronasmittad inför sista matchen blev stämningen i laget orolig. Robertson spelade dock samtliga tre matcher, men lyckades inte ta sitt Skottland vidare till åttondelsfinal.

Thiago Alcantara (Spanien)

Det är många som höjt på ögonbrynen över att Thiago inte är en startspelare i ett relativt svagt presterande Spanien. I två av matcherna fick han hoppa in, men stod inte för någon poäng.

Diogo Jota (Portugal)

Efter den stora genombrottssäsongen har Jota fått en stor roll i Portugal. Han startade samtliga tre matcher och stod för ett mål och en assist, båda mot Tyskland. Trots förlust i Tysklands-matchen lyckades Portugal ta sig vidare från ”dödens grupp”.

Bannerbild