Hållen nolla för Alisson

Bild till nyheten Hållen nolla för Alisson
Alisson Becker fick förtroendet mellan stolparna när Brasilien inledde Copa America med en seger mot Venezuela.

Efter många om och men är Copa America igång. Premiärmatchen spelades mellan Brasilien och Venezuela där brassarna tog en övertygande 3-0-seger mot ett lag som tvingats byta ut 13 spelare i truppen på grund av coronasmitta.

Brasilien tog ledningen i matchen genom Marquinhos efter 23 minuters spel och utökade till både 2-0 och 3-0 i den andra halvleken. Neymar hittade nätet från straffpunkten innan han spelade fram Gabigol till de gulblåkläddas tredje mål.

Alisson Becker fick förtroendet att starta matchen och spikade igen sin målbur. Fabinho hoppade in med några få minuter kvar att spela medan Roberto Firmino fick sitta bänk matchen igenom.