Quantcast

Nästa match (Premier League)

Norwich klubbmärke Norwich (B)

lördag 14 aug 16:00

Svarar på Keanes kritik

Bild till nyheten

Jordan Henderson lägger ingen stor vikt vid Roy Keanes kritik kring mittfältarens plats i den engelska landslagstruppen.

Efter att Jordan Henderson suttit på bänken i 90 minuter mot Österrike, trots att Gareth Southgate inför matchen hade sagt att hans skulle vara involverad, var studioexperten Roy Keane kritisk till att mittfältaren överhuvudtaget var med i truppen. Keane ifrågasatte vad en Henderson som inte är i hundraprocentigt slag bidrar med.

Henderson, som spelade 45 minuter i genrepet mot Rumänien, har nu svarat på kritiken.

– Roy kan säga vad han vill om mig. Han gav mig min debut och jag hade inte varit här utan att det hade hänt. Jag tyckte att det var ganska roligt faktiskt, säger 30-åringen till The Guardian.

– Vi sitter inne på lite fler detaljer. Jag vet mer och detsamma gäller managern. Det gör inte Roy. När det kommer till sådana här saker kan alla ha sin åsikt och alla tror att de vet mer än andra. Gällande korttricken han pratade om så har jag några på lager.

– Som spelare vill man spela och inte bara vara med i truppen som Roy sa. Om jag blir uttagen så kommer jag vara redo och förhoppningsvis bidra med mycket. Jag är frisk. Det är inte säkert att alla vet om det, men jag har tränat länge. Det har varit en lite annorlunda träning eftersom det har varit individuellt istället för med laget, men jag har kunnat träna med laget mot slutet av säsongen med Liverpool.

– Det var ett litet uppehåll efteråt eftersom alla hade ledigt efter säsongen, så jag fortsatte att jobba på egen hand. Den här perioden med England har varit väldigt bra för mig, intensiteten har ökat. Jag kommer till turneringen i bra form. Jag vet att jag inte har spelat så mycket de senaste månaderna, men jag har en bra känsla.

Bannerbild