Minamino får chansen att visa upp sig

Bild till nyheten Minamino får chansen att visa upp sig
Liverpool Echo hävdar att Takumi Minamino inte kommer att lånas ut i sommar. Spelaren anses vara en viktig del av Jürgen Klopps trupp och endast ett väldigt attraktivt bud kommer kunna locka klubben till en försäljning.

Takumi Minaminos tid i Liverpool har inte varit någon dans på rosor. Han anslöt till sin nya klubb precis innan pandemin var ett faktum och tvingades acklimatisera sig till sin nya omgivning under extremt märkliga omständigheter.

Anfallaren hade problem att få speltid under den gångna säsongen och därför valde Liverpool att låna ut honom till Southampton i januarifönstret, där fick han göra 10 framträdanden och levererade två mål. Han lyckades inte ta en regelbunden startplats, men ändå imponerade han tillräckligt för att Southampton önskar att behålla honom även nästa säsong.

Det har kommit olika uppgifter gällande Southamptons intresse. Det har skrivits att de vill låna honom ännu en säsong, men det har även rapporterats att det kan komma att bli en permanent övergång.

Liverpool Echo skriver nu att Minamino attraherat intresse från både Premier League- och Bundesligaklubbar men att Jürgen Klopp fortsatt ser honom som en del av framtidsplanerna och därför kommer han att ansluta till truppen när försäsongen drar igång nästa månad. 

I och med Klopps förtroende kommer det enligt lokaltidningen att krävas ett väldigt attraktivt bud för att Liverpool ska sälja i sommar. 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer