Assist av Robertson

Bild till nyheten Assist av Robertson
Flera Liverpool- spelare fick spela vänskapslandskamper under tisdagskvällen.Den som utmärkte sig mest var Andy Robertson som stod för en assist.

Under tisdagskvällen spelade Andy Robertsons Skottland en vänskapslandskamp mot Nederländerna i den portugisiska staden Faro. Matchen slutade 2-2 och Robertson spelade i 69 minuter. Fem minuter innan vänsterbacken blev utbytt, assisterade han till Kevin Nisbets 2-1 mål. Georginio Wijnaldum assisterade till Memphis Depays 1-1 mål.

England vann mot Österrike med 1-0 på Riverside Stadium i Middlesbrough. Trent Alexander-Arnold spelade från start, men tvingades lämna planen i slutminuterna på grund av skada. Jordan Henderson fick se matchen från bänken. Matchens enda mål gjordes av Arsenals Bukayo Saka.

Neco Williams och Wales hade en tung kväll i Nice, då det blev 3-0 förlust mot Frankrike. Williams fick rött kort i den tjugosjätte minuten efter en handssituation i straffområdet. Harry Wilson blev inbytt efter en timmes spel.