Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

torsdag 13 maj 21:15

Beredda sälja Keita

Bild till nyheten

Jürgen Klopp är redo att låta Naby Keita lämna i sommar för att lösgöra pengar till transfers, det skriver Sunday World.

Två stora namn på mittfältet kan komma att lämna Liverpool i sommar. Gini Wijnaldums är inne på sina sista månader på sitt nuvarande avtal med klubben och mycket tyder på att FC Barcelona blir nästa destination för nederländaren.

Enligt Kevin Palmer, som skriver för Sunday World, är Naby Keita den andra mittfältaren som kan försvinna från truppen. Jürgen Klopp sägs vara beredd att sälja Keita för att utöka sin transferbudget.

Palmer hävdar att värvningar av superstjärnor som Erling Haaland eller Kylian Mbappe är uteslutet. Istället kommer klubben att satsa på spelare med stor potential som inte är lika profilstarka som duon. 

Brightons Yves Bissouma är enligt journalisten ett namn som står högt på önskelistan för att förstärka mittfältet och spelaren ska vara medveten om Liverpools intresse. En övergång för cirka £35M sägs diskuteras. 

RB Leipzigs Ibrahima Konate är ytterligare en spelare som passar in på Liverpools kriterier för transfers denna sommar, den övergången är nära att vara i hamn. Det finns också ett starkt intresse hos Klopp att säkra Ozan Kabak på permanent basis.

Uppgiften att Klopp är beredd att släppa Keita kommer bara några dagar efter att han uttalade sig om spelaren. Då sa tysken att han ser spelarens framtid i Liverpool.

Bannerbild