Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

torsdag 13 maj 21:15

Osannolikt med måndagsmatch

Bild till nyheten

Det pågår diskussioner om när den uppskjutna matchen mellan Liverpool och Manchester United ska spelas, det verkar inte bli någon match redan på måndagen.

Ex-röde Stan Collymore var aktiv på Twitter med uppdateringar kring händelseutvecklingarna innan matchen som var tänkt att spelas på Old Trafford under söndagen sköts upp som en konsekvens av supporterprotester.

Därefter har fokus skiftats till när matchen ska spelas istället. Collymore fortsatt med uppdateringar och enligt honom är det osannolikt att det blir spel på måndagen. 

De inblandade parterna känner enligt Collymore en oro för att stora mängder supportrar kan komma att samlas på nytt om matchen ska spelas på Old Trafford redan imorgon. 

"Det diskuteras att eventuellt spela matchen på en annan arena. Bägge klubbarna känner att en match redan imorgon (måndag) är osannolikt men de förbereder sig för alla möjliga alternativ," skriver Collymore.

Om det visar sig att det inte blir spel redan 3 maj kommer det troligtvis krävas förändringar i spelschemat för att få plats med uppskjutna matchen. På torsdag ska Manchester United spela Europa League-semifinal och med största sannolikhet kommer de - med tanke på 6-2-segern i första matchen mot Roma - att ta sig vidare till finalen som spelas 26 maj.

United har redan två veckomatcher i Premier League inplanerade, mot Leicester (12 maj) och Fulham (19 maj). 

Premier League-säsongen avslutas 23 maj och efter att de europeiska klubblagsturneringarna avslutats är det EM-fokus som gäller för spelarna.

Källa: Liverpool.no

Bannerbild