Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

torsdag 13 maj 21:15

– Alltid några idioter som blandar sig i

Bild till nyheten

Jamie Carragher ser inga problem med fredliga demonstrationer men riktar kritik mot de som gick över gränsen och bröt sig in på Old Trafford.

Tusentals Manchester United-supportrar samlades inför matchen mot Liverpool utanför Old Trafford för att visa sitt missnöje mot ägarna Glazers. Det hela gick så långt att hundratals människor bröt sig in på arenan där vandalisering ägde rum, ett fåtal använde våld mot vakter/poliser.

Jamie Carragher kommenterade situationen på Sky Sports.

– Vi kan bara prata om det vi såg. Vill vi ha supportrar som stormar arenor och får matcher att ställas in? Nej, det vill vi inte, konstaterar ex-röde Carragher.

– Jag ska inte sitta här och kritisera Manchester United-supportrar bara för att jag är Liverpoolare. För två veckor sedan stod supportrarna enade. Det kommer alltid vara några idioter som blandar sig i.

– Jag anser att det är någonting bra att man protesterar mot saker man är missnöjd med inom klubben, men det finns alltid några som går för långt. Inte bara i en protest, det gäller även i en utekväll med polarna. Det är alltid någon som gör något dumt.

– Vi gick miste om en fotbollsmatch, men det accepterar jag nästan. Men jag är säker på att våldet kommer att dominera nyhetsflödet. Det händer med supportrar hela tiden. Vissa bilder visas överallt och överskuggar det faktum att många andra gör bra saker. 

– Jag vill inte se andra lags supportrar ta billiga poäng mot United-supportrarna. Majoriteten av de inblandade uppträdde fredligt.

Bannerbild