Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Han ska ersätta Ramos

Bild till nyheten

Nacho är den troliga ersättaren till skadade Sergio Ramos. Mittbacken ser fram emot utmaningen att ställas mot bland annat Mohamed Salah.

Mycket av uppsnacket inför mötet mellan Real Madrid och Liverpool har handlat om fighten mellan Sergio Ramos och Mohamed Salah efter det som hände i finalen i Kiev 2018. Den förstnämnde skadade sig dock nyligen och ser ut att missa dubbelmötet.

31-årige Nacho är den mittback som troligtvis kliver in i "Los Blancos"-försvaret i Ramos frånvaro. Nacho har varit i den spanska storklubben sedan barnsben och var även han delaktig i finalen 2018 då han hoppade in från bänken redan i första halvlek på grund av skada på Dani Carvajal.

Spanjorens största utmaning blir att sätta stopp för just Salah, som trots Liverpools problem under säsongen fortsatt att leverera mål på löpande band.

– Mohamed Salah har rätt i att Liverpool har blivit ett vinnarlag och vi har förlorat Cristiano Ronaldo sedan vi mötte dem senast, säger Nacho enligt Mirror.

– Liverpool har vunnit mycket sedan dess, men jag tror inte att det är så stor skillnad på lagen. Vi har alltid varit ett vinnarlag och vi spelar bra nu. Vi har en stark trupp. Salah har en poäng, men vi fokuserar på att stoppa honom och Liverpool.

– I detta skede av turneringen är det viktigt att förbereda sig väl mentalt och fokusera mer på matchen än vilka man möter. Detta är matcher man måste ha rätt inställning eftersom de är ett lag som är så pass starka. Jag gillar utmaningen.

– Jag gillar att möta spelare som Salah. Det viktiga för mig är att vara bättre än min motståndare. Jag måste förbereda mig mentalt för att klara av det och som sagt, jag gillar utmaningen.

Bannerbild