Shaqiri matchvinnare för Schweiz

Bild till nyheten Shaqiri matchvinnare för Schweiz
Xherdan Shaqiri, Andy Robertson, Thiago och Curtis Jones fick speltid i den senaste rundan av landskamper.

Xherdan Shaqiri gjorde störst avtryck av Liverpoolspelarna när han avgjorde mötet mellan Schweiz och Litauen med ett mål redan två minuter in i matchen. Den kreative mittfältaren spelade 80 minuter i matchen som slutade 1-0. Schweiz har nu sex poäng efter två omgångar i VM-kvalet.

Andy Robertson ledde sitt Skottland i VM-kvalmatchen mot Israel. Liverpoolförsvararen spelade 90 minuter i matchen med slutresultatet 1-1. Skottland står på två inspelade poäng efter två matcher.

Thiago Alcantara kom in från bänken tidigt i första halvlek i Spaniens match mot Georgien och hjälpte sitt lag att vända ett underläge till en 2-1-seger.

För Curtis Jones blev det ett inhopp för det engelska U21-landslaget som åkte på sin andra raka förlust i U21-EM då Portugal tog hem de tre poängen genom en 2-0-seger. Jones byttes in i 72:a matchminuten.

Kostas Tsimikas satt på bänken hela matchen i Greklands träningsmatch mot Honduras som slutade 2-1 till grekerna.