Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

​– Detta var otroligt viktigt för oss 

Bild till nyheten

Målskytten Mohamed Salah var mycket nöjd efter att Liverpool löst avancemang till kvartsfinal i Champions League.

Mohamed Salah stod för en pigg insats under onsdagskvällen och hjälpte med sitt 1-0-mål Liverpool till en säker seger mot RB Leipzig.

– Detta var otroligt viktigt för oss. Vi har förlorat några matcher i Premier League och laget har inte presterat på topp under de senaste veckorna, men vi vill slåss för det i Champions League, sa Salah efter slutsignalen.

– Vi gjorde en bra match. Vi vann, vilket var det absolut viktigaste. Förhoppningsvis kan vi även göra det i Premier League framöver.

– Jag hade älskat att göra fler mål, men det är en del av fotbollen att man missar chanser. Så länge laget vinner så spelar det ingen roll. Det viktigaste är alltid att laget vinner.

– VI har haft en del skador denna säsong, men det är viktigt att vi fortsätter att kämpa. Vi måste ta det en match i taget och fokusera på vad som väntar. Vi behöver inte tänka på helhetsbilden, det blir bara extra press för oss. Vi måste bara spela fotboll.

– De senaste åren har vi haft fantastiskt flyt, men detta år har varit tufft, vi har aldrig haft en fullständig trupp. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att vinna.

Källa: SkySports

Bannerbild