Quantcast

Nästa match (Premier League)

Chelsea klubbmärke Chelsea (H)

torsdag 04 mar 21:15

Drömmer fortfarande om debuten

Bild till nyheten

Taiwo Awoniyi har inte gett upp drömmen om att få debutera för Liverpool, trots att han efter fem och ett halvt år i klubben inte fått engelskt arbetstillstånd.

Taiwo Awoniyi har varit Liverpoolspelare sedan 2015, men på grund av att han inte fått arbetstillstånd i England har han varit på lån hos en mängd klubbar i länder som Tyskland, Belgien och Nederländerna. 

För tillfället är 23-årige anfallaren utlånad till Bundesligalaget Union Berlin där han gjort fina insatser under säsongen.

Awoniyi har, trots de många utlåningarna och problematiken med arbetstillståndet, fortfarande förhoppningar om att spela för Liverpool.

– Liverpool kommer alltid att vara första prioritet. Jag är tacksam för alla i klubben, säger anfallaren.

– Med de nya reglerna som är på plats nu och med tanke på antalet minuter jag gjort i Tyskland den här säsongen så vet man aldrig var som kan hända gällande arbetstillståndet. 

– Liverpool är en väldigt speciell klubb. De håller kontakten hela vägen och försäkrar sig om att jag har det bra och kan utvecklas. Det är motiverande att klubben följer en så nära. 

– Min dröm har alltid varit att spela i Premier League, det var därför jag skrev på för Liverpool. Den drömmen lever, men om det krävs ett klubbyte för att besanna den? Jag vet inte, det är omöjligt att säga vad som kommer att hända i framtiden.

Källa: Liverpool.no

Bannerbild