Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

lördag 18 sep 16:00

– Många trodde att vi skulle falla

Bild till nyheten

Liverpool spelade till sig en rejäl fördel inför returen genom att besegra RB Leipzig med 2-0. Jürgen Klopp menar att insatsen var precis vad laget behövde.

Liverpool kom till tisdagens Champions League-match med tre raka förluster i ryggen. På Puskas Arena i Ungern fanns det dock inga tecken på svag form hos Jürgen Klopps mannar som genom en stabil insats besegrade RB Leipzig med 2-0.

– Det var matchen vi önskade, det var matchen vi behövde, konstaterade Klopp i en intervju med BT Sport efter slutsignalen.

– Leipzig kan vara ett monster, sättet de spelar på i Bundesliga när de kör över lag med rejäl fysik och kvalitet i det mesta. Ikväll lyckades vi kontrollera dem på ett utmärkt sätt.

– Vi gjorde en riktigt bra match och fick med oss ett resultat som vi förtjänade.

– Det var en tuff match, endast två dagar efter vår senaste match och med en lång flygning hit. Nu ska vi tillbaka till Liverpool och kommer att anlända klockan tre på morgonen. Men man kan inte bygga "mentality gigants" i en match. Vi var bra ikväll, vi förtjänade att vinna. 

– Jag vet att många trodde att vi skulle falla, men det gjorde inte grabbarna ikväll, så jag är verkligen glad för deras skull.

Bannerbild