Liverpool Football Club slot

Bild till nyheten Liverpool Football Club slot
Veckans Speltips vänder sig till medlemmar och följare som gillar att betta på Liverpool och Premier League.

Liverpool Football Club slot

Är du ett fan av The Reds? Liverpools Fotbollsklubbs slot är en onlinespelautomat skapad av Aspect Gaming dedikerad till den välkända fotbollsklubben från Premier League.

Till och med spelare som inte gillar Liverpool kommer tycka att detta spel är roligt eftersom det innefattar schyssta bonusar, bra spel och moderna bilder.

När det kommer till grafiken så kan du förvänta dig en hel del rött på hjulen, som är transparanta, och i bakgrunden kommer du att kunna se ett välfyllt Anfield Stadium.

Tema, grafik och ljudspår

Sedan det grundades år 1892 har Liverpools fotbollsklubb (eller Liverpool F.C) blivit ett avde mest kända och igenkända klubbarna i världen. De spelar i Premier League, toppligan inom engelsk fotboll och har vunnit ett häpnadsväckande antal priser genom åren. 

När de spelar på hemmaplan i Anfield är de klädda i rött och på denna slotten så kan du se spelarna tillsammans med sina fans i liknande tröjor när de samlas på planen, vilket tydligt syns bakom de transparanta hjulen.

Detta är en väldigt livlig spelautomat med vinkande fans och animeringar på varje symbol under ett vinnande snurr. Precis som spelautomaten Fotball: Champions Cup så satsar de på att skapa den rätta känslan, och det lyckas de med, men de gör det med ännu bättre grafik än spelen från Netent.

Hur du spelar Liverpool Football Club

Du behöver inte klura ut hur offside-reglerna eller andra funktioner för riktig fotboll fungerar. Du behöver bara förstå grunderna av spelautomaten:

1. När spelet laddar kommer du att få frågan om du vill ha ljud eller inte. Om du ändrar dig när du börjat på att spela så klicka bara på växlarna längst ner till vänster på skärmen så kommer du att hitta inställningsmenyn ( växla till spelljud, musik eller snabbfunktion.)

2. När hjulen visas så finns det ett hjul till vänster om skärmen som visar ett urval av Liverpoolspelare. Bläddra bland dessa och välj vilken av dem som ska vara din vilda symbol. Han kommer att visa sig på hjulen direkt och hans namn och nummer komemr att visa sig på fotbollströjans symbol.

3. Nu går vi till de vanliga kontrollerna. När du öppnar inställningarna så kan växelknappen längst ner till vänster även avslöja symbolernas betalning och sidor med spelregler. Detta kommer att ge dig allt du behöver för att veta hur spelautomaten fungerar. Det finns också en länk för Autospel.

4. Längst ner på skärmen så kommer du att se displayer för saldo, total satsning och vinst. I mitten så finns det även en satsning per linje vilken du kan klicka på för att öppna ett antal tillgängliga satsningssummor.

5. Istället för att öppna inställningarna så kan du starta automatiskt spel genom att klicka på knappen med texten Autosnurr, vilken ligger till höger om hjulen. Du kan ställa in upp till 100 stycken automatiska snurr med begränsningar för förlust och vinst som stoppar hjulen.

6. Du kanske blir förlåten om du tror att spinnknappen är en del av temat. Denna finns ovanför Autosnurr och ser ut som klubbens logga. Klicka på den så kommer hjulen att vändas en gång, falla där de känner för det. Du är nu redo för att ställa in din budget och njuta av spelet.

Satsning och vinststorlek

När du öppnar menyn med Satsningar per linje så kommer du att få val mellan 0,01 och 2,5, vilket passar för de flesta spelare men kanske inte för storspelarna.

När det kommer till vinster så vinner du med tre, fyra eller fem likadana symboler på en av vinstlinjerna. Det är inte så stor varation på utbetalningen då flera symboler ger en liknande summa.

9, 10, J, Q, K, A ger 100

Tröjan, Bollen, Halsduken, Planen ger 150

Vapnet ger 200

Bonusfunktioner och gratis snurr

Portarna till Anfield är en scattersymbol och tre av dem kommer att öppna rundan för gratis spel. Denna finns bara tillgänglig på de första tre hjulen men kommer att ge 10 stycken gratis spel med vinster på 4x din satsning.

Om du hittar ytterligare tre stycken scatters under bonusspelet så kommer du att belönas med ytterligare fem gratis spel (upp till totalt 15 stycken). Vilda symboler som dyker upp under gratisspelen blir ”kletiga” och stannar kvar på hjulen tills rundan är slut.

Sammanfattad recension

Detta är inte den största högutbetalande spelautomaten i världen men om du är här för erfarenhet och inte för vinst så kommer den att stå ut i jämförelse med andra spelautomater med sporttema som finns tillgängliga.

Ögat för detaljer på grafiken och temat och de extra funktionerna under gratisspelen gör Liverpool Football Club till en spännande spelautomat att spela på.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer