Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Redo sälja Origi i januari

Bild till nyheten

Liverpool ska enligt uppgifter vara beredda att sälja Divock Origi i januari. Wolverhampton nämns som en potentiell köpare.

Det är The Athletics James Pearce som skriver att Divock Origi kan komma att lämna klubben i januarifönstret.

Anfallaren har endast spelat sju Premier League-minuter denna säsong till följd av att han halkat ned bakom Takumi Minamino och Diogo Jota i rangordningen. Totalt har det endast blivit sju framträdanden så här långt 2020/21 och noterats för ett mål.

Liverpool ska inte aktivt söka en försäljning men kommer heller inte att stå i anfallarens väg om ett rimligt bud inkommer. £20M nämns som en potentiell prislapp.

En klubb som sägs vara intresserade av belgarens signatur är Wolverhampton Wanderers som under en längre tid följt hans situation. Wolves är på anfallsjakt efter att stjärnan Raul Jimenez skadat sig allvarligt i mötet med Arsenal för en tid sedan. Origi är ett av namnen på klubbens lista över intressanta alternativ.

Pearce skriver också att det är osannolikt att Liverpool agerar på transfermarknaden när det gäller att köpa spelare. Mittbackspositionen är en position där Jürgen Klopp har få alternativ för tillfället på grund av långtidsskadorna på Virgil van Dijk och Joe Gomez, men unge Rhys Williams och Nat Phillips har klivit fram och imponerat på tysken.

Bannerbild