Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

lördag 18 sep 16:00

– En av de största CL-kvällarna

Bild till nyheten

Jürgen Klopp var mäkta imponerad av spelarna efter segern mot Ajax och benämnde kvällen som en av de bästa Champions League-kvällarna under sin tid som Liverpoolmanager.

Ungdomarna Caoimhin Kelleher, Curtis Jones och Neco Williams fick alla starta mot Ajax under tisdagen och alla tre tackade för förtroendet genom att leverera riktigt fina prestationer.

Kelleher höll nollan medan Williams svingade in det inlägg som Jones stötte in till matchens enda och avgörande mål. 

Segern säkrade gruppsegern för Liverpool som nu har möjligheten att rotera rejält mot Midtjylland i sista gruppspelsmatchen. Manager Jürgen Klopp var lyrisk när han pratade med journalisterna efter slutsignalen.

– Helt ärligt, detta var en av de största Champions League-kvällarna sedan jag kom till Liverpool, sa tysken enligt Mirror.

– Utan supportrar på plats så var det en viktig, svår men exceptionell kväll. Med tanke på omständigheterna har det inte funnits mycket att le åt på senaste tiden, det har varit tufft, men grabbarna visade verkligen framfötterna ikväll. Curtis Jones - vilken match! Jag är stolt.

– Curtis är en riktigt fin kille och en duktig spelare. Jag är glad att ha honom hos oss. Ibland dyker det upp möjligheter för spelare på grund av skador och han har verkligen tagit vara på den.

Även Kelleher fick en rejäl skopa med beröm.

– Jag tycker verkligen att Adrián har gjort ett fantastiskt jobb för oss, han har hållit många nollor, men idag behövde vi den fotbollsspelande aspekten som Caoimhin Kelleher kan erbjuda. Det var topp, topp, topp. Det var ett lätt beslut eftersom att han förtjänar det.

– Han är en stor talang och en riktigt duktig målvakt. Vi fattade ett beslut, men man kan aldrig vara riktigt säker på hur de kommer att hantera det. Jag är väldigt glad över hur lugn han var. Det var otroligt.

Bannerbild