Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

– Måste ge allt i 90 minuter

Bild till nyheten

Jürgen Klopp förväntar sig en ny tuff utmaning när Ajax gäster Anfield under tisdagskvällen.

Liverpool spelar ikväll mot Ajax hemma på Anfield i vad som är den femte omgången av Champions Leagues gruppspel. 

Förutsättningarna är sådana att Liverpool säkrar avancemang ur gruppen om de undviker förlust mot Erik ten Hags Ajax. Jürgen Klopp är dock imponerad av Ajax-managerns arbete och förväntar sig därmed ingen lätt resa mot poängen.

"Erik är, med rätta, ansedd som en av de mest spännande tränartalangerna i fotbollen för tillfället med tanke på det fina arbete han gör med Ajax," skriver tysken i matchprogrammet.

"Ajax är en fin klubb, ett av de största namnen i Europa, och just nu är det tydligt att de har en fantastisk organisation - mycket tack vare Erik."

"De har fått lov att anpassa sig under de senaste säsongerna på grund av att de tappat en del spelare till andra klubbar. Jag minns själv hur det kan vara i sådana lägen från min tid i Dortmund."

"Hur de har hanterat det är imponerande. Fundamenten i laget är desamma och de har värvat bra. De har en tydlig identitet. Jag älskar att se dem spela, det måste jag erkänna."

"De är så tufft motstånd man kan ställas mot i det här skedet av turneringen. Det är ingen skräll enligt mig att gruppen är så jämn och att den troligtvis avgörs i sista omgången."

"Matchen som vi spelade i Amsterdam var en rejäl fight. Vi visade upp bra inställning för att få med oss resultatet - men det var en bra match där båda lagen var väldigt beslutsamma."

"Jag förväntar mig något liknande ikväll. De kommer att komma hit med den högsta graden av motivation och vilja. De kommer att vara väl förberedda utifrån en tydlig matchplan."

"Vi måste vara redo att ge allt i 90 minuter plus tilläggstid."

Bannerbild