Quantcast

Nästa match (Premier League)

West Ham klubbmärke West Ham (H)

lördag 31 okt 18:30

– Det var väldigt tufft för mig

Bild till nyheten

Sadio Mané berättar om då han fick reda på att han hade smittats av coronaviruset.

Sadio Mané missade storförlusten mot Aston Villa på grund av att han testat positivt för Covid-19. 

– Det var ett väldigt, väldigt tufft ögonblick för mig - inte bara för mig, situationen i världen just nu är ganska komplicerad, säger anfallaren till Liverpoolfc.com.

– När jag testade positivt så blev jag väldigt förvånad eftersom att jag inte vet hur jag smittades. Jag försökte att bli frisk så snabbt som möjligt och nu är jag äntligen tillbaka, det är jag mycket glad över.

– Jag hoppas bara att alla kan må bra, det är det viktigaste.

– Denna sjukdom är något annorlunda, man förstår det inte förrän man får den. Jag önskar att ingen behöver smittas eftersom att det inte är lätt att hantera.

– Förhoppningsvis kan alla respektera reglerna och restriktionerna för att hålla sig så säkra som möjligt.

I veckan har Mané tränat tillsammans med sina lagkamrater och ska vara redo för spel mot Everton i Merseysidederbyt på Goodison Park. De tre senaste bortamatcherna mot lokalrivalen har slutat i mållösa kryssmatcher. Den senaste gången Liverpool vann var 2016 - då avgjorde Mané med ett sent segermål.

– Jag kan inte minnas matchen! Jag vet att det var en väldigt tuff match och att jag gjorde det avgörande målet i slutet. De tre poängen var mycket viktiga för oss just då.

– Förhoppningsvis kan jag göra mål imorgon och hjälpa laget mot en seger. Vi behöver de tre poängen.

– Det har alltid varit en dröm för mig att spela dessa matcher. Jag tror att alla spelare skulle vilja spela i sådana här typer av matcher. 

Bannerbild