Quantcast

Nästa match (Premier League)

Sheffield U klubbmärke Sheffield U (H)

lördag 24 okt 21:00

– Sa han att vi var slarviga?

Bild till nyheten

Jürgen Klopp satte Roy Keane på plats i en intervju efter 3-1-segern mot Arsenal.

I Sky Sports-studion satt under måndagskvällen Jamie Carragher och Roy Keane för att diskutera matchen Liverpool-Arsenal. Efter matchen sa Keane att Liverpool varit slarviga i delar av matchen - helt ovetandes om att Jürgen Klopp hunnit ta sig till intervjuzonen och därmed hörde var irländaren sa.

– Hörde jag rätt, sa Mr Keane att vi var slarviga? Jag kunde redan höra er, sa Klopp.

– Sa han det? Sa han det verkligen? Att detta var en slarvig prestation? Jag vill bara veta, för jag vet inte om jag hörde rätt. Han måste ha pratat om en annan match. Det kan inte ha varit den här matchen, jag är ledsen. Detta var helt exceptionellt, ingenting var slarvigt. Absolut ingenting.

– Från första sekunden så dominerade och det gjorde vi mot ett lag som är formstarka. 100 procent i form. Vi behövde vara väldigt försiktiga när det gäller kontringar mot oss, jag tror att 60-70 procent av alla bollar som kom in bakom var offside. Vi behövde bara vänta länga på flaggan.

– Därför kändes det kanske inte så bra, men det var offside i de flesta lägena. Alisson tvingades till en räddning. Det kan man inte undvika, det är därför man har en målvakt i sådana situationer. Utöver det så var det en helt fantastisk fotboll som vi levererade ikväll. 

Keane svarade genom att förtydliga att han endast menade att det var i specifika situationer som laget slarvat och att Klopp hade missförstått honom. 

Bannerbild