Quantcast

Nästa match (Premier League)

Sheffield U klubbmärke Sheffield U (H)

lördag 24 okt 21:00

– Blev glad när jag läste nyheten

Bild till nyheten

De flesta som följer Liverpool och Premier League tror att Thiago Alcantara kommer bli en lyckad värvning. Klubbikonen Steven Gerrard var förväntansfull när han fick uttala sig om värvningen och han tror även att den kommer bli bättre än Tottenhams värvning av Gareth Bale.

På Glasgow Rangers presskonferens inför söndagens match mot Hibernian, fick Steven Gerrard svara en del frågor om värvningarna av Thiago Alcantara och Gareth Bale. Gareth Bale är bara detaljer ifrån att skriva på en utlåning till Tottenham, klubben som sålde Walesaren för en rekordsummaför sju år sedan. Detta och Liverpools köp av Thiago Alcantara har dominerat fotbollsnyheterna i England under det senaste dygnet. Steven Gerrard var tydlig med vad han förväntar sig av dessa två.

– Det är bra gjort av Tottenham. Bale är utan tvekan en världsklasspelare. Men jag tror att Liverpool värvning av Thiago blir bättre, säger Gerrard.

– Jag blev glad när jag läste att Thiago var klar för Liverpool. Det blir så när man följer klubben.

– Gareth Bale är en spelare som är för bra för att sitta på bänken. Det måste vara frustrerande för honom, alla vill se en sådan spelare på planen. Flytten till Tottenham kommer bli en nytändning för honom.

– Detta är två spelare som kommer ge ligan ett litet lyft.

Bannerbild