Quantcast

Nästa match (Premier League)

Sheffield U klubbmärke Sheffield U (H)

lördag 24 okt 21:00

– Jag fann det ganska komiskt

Bild till nyheten

Frank Lampard slår tillbaka mot Jürgen Klopp efter dennes kommentarer om hur vissa lag agerar på transfermarknaden.

Förra veckan gav Jürgen Klopp ett ärligt svar i en intervju med BBC Live där han konstaterade att Liverpool är en annan typ av klubb jämfört med de som ägs av länder och oligarker - en tydlig pik mot bland annat Chelseas agerande under sommarens transferfönster där de spenderat över £200M.

Chelsea-managern Frank Lampard har nu kommenterat Klopps uttalande.

– Jag blev inte irriterad, jag fann det istället ganska komiskt. När man pratar om klubbars ägare så tycker jag inte att det spelar någon roll vilken typ av business de verkar inom, sa engelsmannen enligt BBC.

– Sanningen är att, bortsett från Leicester, så har de lag som vunnit Premier League värvat bra och värvat för stora summor.

– Det är bara att gå igenom Liverpools spelare - Van Dijk, Alisson, Fabinho, Keita, Mané, Salah. Fantastiska spelare som har värvats för dyra pengar. Liverpool har gjort det under en längre tid.

– Vad vi har gjort är att vi har agerat efter en avstängning för att försöka förbättra vår situation. 

– Vi vet att Liverpool har spenderat väldigt mycket, vi vet att de har en fantastisk manager, vi vet att de har fantastiska spelare. Det riktigt smarta som de har gjort är att de haft förtroende för managern och systemet under flera år. Det är en fin saga, men en saga som involverar pengar på spelarköp.

Bannerbild