Quantcast

Nästa match (Premier League)

Burnley klubbmärke Burnley (H)

lördag 11 jul 16:00

Publikljud från FIFA 20?

Bild till nyheten

Premier League-klubbarna ska enligt Daily Mail diskutera ett förslag där ljudfiler från TV-spelet FIFA 20 används som publikljud när säsongen drar igång igen.

På torsdag är det dags för ett nytt möte för Premier League och dess klubbar. Under mötet kommer de bland annat diskutera ett kreativt förslag från TV-bolagen, nämligen att skapa en bättre ljudkuliss på arenorna genom ljud från det världskända TV-spelet FIFA.

Daily Mail skriver att lösningen att spela upp ljudfiler från FIFA 20 är det förslag som anses vara det bästa när det kommer till diskussioner om hur stämning ska skapas på arenorna trots att ingen publik är tillåten på läktarna.

Även om förslaget mottagits positivt hos Premier League-ledningen kommer klubbarna att rösta om saken på torsdag.

Om förslaget röstas igenom kommer det att vara en valmöjlighet för TV-tittarna i Storbritannien om de vill ha publikljudet eller ej.

I FIFA 20 finns bland annat "You'll Never Walk Alone", vilket innebär att den ikoniska låten kan komma att spelas på Anfield trots att ingen publik finns på plats.

Premier League kommer även att föreslå att läktarna utsmyckas med banderoller och liknande istället för att det enda som ska synas är de tomma stolarna.

Så här kan det låta på FIFA 20 (Anfield dyker upp vid 32:40):

Bannerbild