Quantcast

Nästa match (Premier League)

Burnley klubbmärke Burnley (H)

lördag 11 jul 16:00

– Höll på att ta till nävarna

Bild till nyheten

När West Bromwich besegrades på bortaplan för elva år sedan, uppstod det bråk mellan Jamie Carragher och Alvaro Arbeloa. Carragher berättar nu att detta berodde på tävlingsinstinkten.

Jamie Carragher berättar att det höll på att urarta ordenligt när han och Alvaro Arbeloa bråkade i matchen mot West Bromwich våren 2009. De båda försvararna rök ihop efter att motståndarna var nära en kvittering. Under corona- pandemin har Carragher följt tv-serien "The Last Dance" som handlar Chicago Bulls framgångsrika period under 90-talet. Han är mycket imponerad över Michael Jordans vilja att vinna. Jamie Carragher säger att bråket med Arbeloa uppstod på grund av att han ville vinna matchen.

– Michael Jordan var världens bästa basketspelare. Jag var ju aldrig i närheten av att vara bäst i världen. Då blir viljan och inställningen viktig, säger Carragher till Sky Sports.

– I tv-serien om Chicago Bulls ser man att han ibland blev förbannad när medspelarna inte spelade tillräckligt bra. När man är så passionerad så är det lätt att gå över gränsen.

– Jag var ju nära att ta till nävarna mot Arbeloa. Detta är såklart inget som jag är stolt över idag, jag gick över gränsen. Men det hela handlade om att jag ville vinna matchen.

Bannerbild