Klopp kan försätta Solskjaer i djup kris

Bild till nyheten Klopp kan försätta Solskjaer i djup kris
Veckans Speltips vänder sig till medlemmar och följare som gillar att betta på Liverpool och Premier League.

I veckans ligaomgång ställs Liverpool mot Manchester United hemma på Anfield. På grund av båda klubbarnas magnitud och långa rivalitet är matchen Premier Leagues största.

Det återstår att se vilket av lagen som ropar högt när sista visslan blåser av matchen på söndag. Under samma omgång väntar vi oss mer spänning i England – så missa inte veckans speltips nedan.

Innan Premier League avrundar sin 23:e omgång med stormötet på Anfield, ska en annan högst intressant match spelas på lördagen. Vi syftar på den mellan West Ham United och Everton, där båda lagen har nya huvudtränare i David Moyes och Carlo Ancelotti.

Precis som alltid med den engelska högstaligan blir det spännande att följa helgens hetaste matcher. 

För den som planerar att höja intensiteten ytterligare genom att spela på matcherna finns jämförelsesajten https://www.sveacasino.se som kartlägger spelbolagen med bäst erbjudanden och tekniska lösningar just nu. 

Klopp försätter Solskjaer i djupare kris 

“Formen spelar ingen roll när vi möter varandra”, sade Ole-Gunnar Solskjaer optimistiskt inför derbyt mot Manchester City i Carabao Cup

Matchen slutade 1-3 till City som bekvämt kunde passa runt bollen på Old Trafford. De förväntansfulla Unitedfansen blev närmast chockerade av lagets svaga insats på hemmaplan i turneringens semifinal. Med detta sagt kan vi konstatera att Solskjaer rör sig ut på allt tunnare is och att han behöver en strålande insats av sina spelare på söndag.

Trots ett ungt och spännande anfall i form av Marcus Rashford, Anthony Martial, Daniel James och Mason Greenwood finns det mycket som knakar i fogarna hos United. Från att Solskjaer uteslutande försöker spela kontringsfotboll, till viktiga skador på mittfältet och ett tröttkört försvar.

Visserligen har United överlag varit bra mot topp 6-lagen, men frågan är ifall ens en riktigt stark prestation räcker för dem på Anfield där Liverpool gått obesegrade i över 50 ligaomgångar. 

Det mesta talar för att Jürgen Klopps startelva slår Manchester United och därmed försätter Ole-Gunnar Solskjaer i djupare kris. 

Kan Moyes hävda sig? 

Han fick sparken från Manchester United redan innan sin första säsong tagit slut, med en sjundeplats på ligatabellen. Därefter följde sejourer i Real Sociedad, Sunderland och West Ham med varierande resultat. Nu är David Moyes tillbaka i Londonlaget och Premier League, mer hungrig än vi sett honom på väldigt länge. 

Det ska därför bli oerhört intressant att se hur han, efter en lovande start, tar sig an sin första prestigematch för säsongen, hemma mot Carlo Ancelottis Everton.

Under sin nya sejour i West Ham har Moyes vunnit två matcher och förlorat en, senast borta mot Sheffield United där VAR dömde bort en sen kvittering. Laget har sett vassare ut med ett högre passningstempo och en större vilja framåt. För Ancelottis har det också sett bra ut med tre vinster av fem möjliga, där förlusterna var knappa mot både Manchester City och serieledande Liverpool. Senast slog man dessutom Brighton på hemmaplan efter ett briljant nummer av deras skicklige forward Richarlison.

West Ham och Evertons nuvarande offensiva form lär inspirera till en jämn och händelserik match på Londons Olympiastadion. Därför gör båda lagen mål när de möter varandra på lördag.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer