Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Hoppas sälja för £100M

Bild till nyheten

Det finns mycket intresse för de spelare som Liverpool är öppna för att sälja.

En av de spelare som har haft det tufft under försäsongen är Divock Origi. Förra säsongen var han utlånad till Wolfsburg, men inte heller i Bundesliga storspelade den unge belgaren.

Nu har Liverpool satt en prislapp på 27 miljoner pund för 23-åringen, det skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Liverpool ska vara beredda att sälja Origi, och Valencia ska ha visat intresse, enligt Echos journalist.

Origi är en av flera spelare som Liverpool är beredda att sälja i sommar.

Danny Ings vill lämna klubben, och Liverpool kräver 20 miljoner pund för honom. Southampton, Crystal Palace, Leicester City och Newcastle visar alla intresse. Klopp vill gärna behålla honom, men förstår att han är redo för en ny utmaning och mer speltid.

Marko Grujic framtid är inte bestämd. Lazio vill köpa spelaren, men Liverpool säljer inte för under 20 miljoner pund. Liverpool föredrar att han skriver på nytt kontrakt för att sedan lånas ut. Cardiff City har ett låneavtal klart om det inte kommer några tillräckligt bra bud.

Lazar Markovic kan också bli såld i sommar. Under andra halvan av förra säsongen var han utlånad till Anderlecht, som är en av tre klubbar som nu visar intresse för serben. De andra klubbarna är Leganes och Getafe. Liverpool har satt en prislapp på 7 miljoner pund.

Sheyi Ojo, som var på lån hos Fulham förra säsongen, är nu tillgänglig för 15 miljoner pund enligt Liverpool Echo. Om ingen lägger de pengarna, så kan det bli aktuellt med ännu en utlåning.

Fulham har hört av sig angående Simon Mignolet, men ska ha avskräckts av prislappen. Att Liverpool Echo skriver att de förväntar sig att Mignolet lämnar, innebär troligtvis att Karius då blir kvar.

Liverpool har redan sålt Danny Ward till Leicester i sommar, och om de säljer både Mignolet och Karius har de enbart Alisson samt juniormålvakter i klubben.

En sista spelare som det finns intresse kring är Pedro Chirivella. Den spanske mittfältaren som spelade för Willem II förra säsongen är aktuell för Nottingham Forest och Swansea, och har fått en prislapp på 15 miljoner pund.

Bannerbild