Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Tre anfallare ut?

Bild till nyheten

Tre Liverpool-anfallare ryktas att lämna i Januari, det handlar om Daniel Sturridge, Danny Ings och Divock Origi.

Nästa vecka öppnar transferfönstret igen, vilket kan betyda att spelare lämnar klubben permanent eller går på lån. 

Jeremy Wilson från Telegraph, var den förste att rapportera om överenskommelsen mellan Liverpool och Southampton om van Dijk, och verkar vara en man med god koll på vad som händer i Southampton.

Nu skriver han att Southampton önskar att låna Daniel Sturridge, Klubben tror att ett låneavtal kan passa alla parter, dock nämndes inte anfallarens namn i förhandlingarna kring Virgil van Dijk.

Liverpool Echo och Sky Sports News skriver att Stoke, Newcastle, West Ham och West Bromwich alla är intresserade av Danny Ings. Klubbarna ska vilja låna anfallaren.

Liverpool har ännu inte bestämt sig om de ska låna ut engelsmannen, men anfallaren verkar vara en bit från startelvan i och med Liverpools redan sprudlande anfall. Han har fått göra inhopp mot Everton och Bournemouth under den senaste månaden.

Ings har kontrakt med Liverpool till 2020.

Enligt ESPN har Liverpool och Wolfsburg startat förhandlingar om en permanent övergång för Divock Origi. Belgaren är på lån till Bundesliga-klubben under denna säsong och har gjort fyra mål på 15 matcher. 

– Vi undersöker våra möjligheter, tillsammans med en spelare som trivs bra här, sa Wolfsburgs sportchef enligt ESPN.

Wolfsburg har blivit av med Origis anfallskollega Mario Gomez, som återvänder till sin gamla klubb. Därför tros Origi få en mer central roll under andra halvan av säsongen.

Origi har kontrakt med Liverpool till sommaren 2019.

Bannerbild