Månadens Medlem: Dennis Brodd Reijer

Bild till nyheten Månadens Medlem: Dennis Brodd Reijer
Efter en titt i kristallkulan tror Dennis att Liverpool stormar mot en formtopp och att Klopp värvar in en riktig general bredvid Matip när januarifönstret öppnar. Han spår också att laget levererar en ny buckla till prisskåpet i maj.

FAKTA

Namn: Dennis Brodd Reijer
Ålder: 28
Yrke: Armerare/Betongare
Familj: Sambo, med tre barn. Alwin 7 år. Amilia 1,5 år och lilla Aston tre månader
Bor: Lanna utanför Örebro. Född och uppvuxen i Mockfjärd, hjärtat av Dalarna
Aktuell: Framlottad till Månadens Medlem i november och belönas med 500 Sammy Coins att shoppa för på Sam Dodds.  

# När och varför började du hålla på Liverpool FC?
– Även om jag inte ens var påtänkt på den tiden så måste jag säga Bill Shankly. Hans Liverpool och allt dom stod för. Har sett en del olika dokumentärer och Shankly var verkligen en karismatisk och fantastisk människa som gjorde Liverpool till det dom är idag. Supporterkulturen, nära vänner som höll på Liverpool samt Steven Gerrard hade såklart stor inverkan.

# Har du spelat fotboll själv?
– Har levt och andats fotboll mer eller mindre hela min ungdom och fram till idag. Har bara spelat på lägre nivå men däremot fortsatt som tränare. Har tränat både damlag och pojklag i lägre nivåer samt varit med som instruktör på elitlägret i Halmstad med distriktslaget.
– Var senast verksam i ÖSK ungdom innan jag blev pappa och fick ta ett sabbatsår.

# Vilket är ditt bästa LFC-minne – live på Anfield eller på TV?
– Det är ju omöjligt att inte säga CL 2005. Men jag väljer att nämna en supporterträff i Säter där jag fick träffa David Fairclough. Jag fick tillsammans med arrangören delta på en kortare tränarutbildning som David höll i och sitta och äta middag med bara honom och hans stab innan träffen drog igång.
– Det var otroligt givande och ett speciellt minne jag är tacksam för.

# Din favoritspelare – dåtid och nutid?
– Steven Gerrard såklart! Levande legend som jag hoppas får lyfta bucklan med Liverpool i framtiden som tränare. Det förtjänar han.
– Nutid så är Firmino en spelare jag älskar att vi har i vårt lag. Gör kanske lite för få mål på sina chanser men så förbannat nyttig för dagens Liverpool. Får ibland för lite cred för allt det slit och smartness han bidrar med i vårt spel. Otroligt begåvad spelare med fin teknik.

# Drömspelare du vill se i den vackra Liverpooltröjan?
– Min drömspelare har inget speciellt namn. Jag vill se en akademispelare slå sig in i elvan och blomma ut till en härförare i vårt älskade lag. En äkta scouser hade varit drömmen. Jag saknar spelare med anknytning till Liverpool.
– Vi får se om TAA kan ta klivet och blomma ut till en klasslirare som lyfter oss. Klivet är otroligt långt och svårt att ta. Men någon gång kommer det. Kanske vi får se Steven Gerrards arv i U17 bära frukt om 5-6 år. Det vore underbart!

# Hur många gånger har du besökt Anfield?
– Tyvärr inte en endaste gång. Nästa år är mitt år som vi LFC-fans brukar säga... ;)

# Vad tror du om säsongen 2017/18?
– Jag tror fortfarande på en bra säsong trots en liten svacka nu i oktober. Vi får tillbaka viktiga spelare inför intensiva december. Framförallt Lallana som jag saknar enormt i truppen.
– Tror vi stormar mot en formtopp och kommer ligga tvåa eller trea efter jul. Åker ur i semifinalen i CL, lyfter bucklan i FA-cupen och slutar trea i ligan.

# När, hur och varför blev du medlem i svenska supporterklubben?

– Samma sekund jag hittade sidan vart jag betalande medlem. Självklart ska man stötta familjen.

# Något som du saknar på vår hemsida LFC.nu?
– Alla har rätt till sin åsikt och sin syn på fotboll och hur den ska spelas. Men skippa gärna personangreppen och alla huvudlösa sågningar av varandra och våra spelare så blir det trevligare inne på forumet.
– I övrigt gör alla ni som arbetar med sidan ett fantastiskt bra jobb. Även alla som tar sig tid att skriva krönikor, positiva som kritiska. Hoppas kunna delta med en egen krönika i framtiden

# Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?
– Att min spådom om säsongen slår in. Plus att vi värvar en riktig general bredvid Matip i januari.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer