Två bud avslagna

Bild till nyheten Två bud avslagna
Monaco sa nej till 70 miljoner euro för Thomas Lemar, enligt Sky Sports.

Liverpool vill hämta in den 21-årige fransmannen innan övergångsfönstret stänger på sent torsdag kväll, men Monaco har inga planer på att sälja.

Enligt Sky Sports har den franska klubben nekat två bud från Liverpool, det senaste på omkring 70 miljoner euro, vilket motsvarar ca. £64,7M. Det första budet ska ha varit värt £55,5M.

Monaco har tappat stora profiler i Tiemoué Bakayoko (Chelsea), Benjamin Mendy och Bernardo Silva (bägge till Manchester City). Även Kylian Mbappe ser ut att lämna för PSG. Därför har de tidigare i somras gjort klart att de inte vill sälja Lemar.

I The Times skriver Paul Joyce dock att Ligue 1-klubben önskar mer pengar, närmare 100 miljoner euro, alltså runt £92M. Han skriver också att Liverpool pressar på för en övergång.

Samtidigt spekuleras det om Divock Origi, som inte har varit med i truppen till de två senaste matcherna, kan bli utlånad som en del av ett eventuellt avtal.

Enligt Chris Bascombe i Telegraph vill Liverpool hämta in antingen Thomas Lemar eller Alex Oxlade-Chamberlain innan torsdag kväll.

Oxlade-Chamberlain ska dock vara mycket närmare en flytt till Chelsea. De regerande mästarna ska vara överens med Arsenal om en övergångssumma på £35M. Spelaren i fråga ska dock föredra en flytt till Liverpool, och möjligheten kan dyka upp om Merseyside-klubben matchar Chelseas bud.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer