Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Mané ute – Studge inne

Bild till nyheten

Sadio Mané missar morgondagens match mot Bournemouth – och säsongen kan i värsta fall vara över.
Däremot ser det ut som att Daniel Sturridge gör comeback.
Här kan du läsa vad Jürgen Klopp hade att säga på dagens presskonferens.

Om Sadio Mané:

"Det är fortfarande inte 100 procent klart så vi måste vänta lite till. Men jag kan helt säkert säga att han inte spelar i morgon."

"Det är inte positivt, men vi kan bara vänta och se."

"Knät är svullet och det är möjligt att hans säsong är över, men jag vet inte, så varför skulle jag säga det nu. Alla lag skulle ha saknat Sadio. Southampton saknar honom kanske fortfarande, likaså Salzburg."

Om Daniel Sturridge:

"Daniel tränar med laget igen och är ett bra alternativ. Han kanske kan vara med i truppen."

Jordan Henderson och Adam Lallana är inte tillgängliga.

Om det tuffa derbyt i lördags:

"Jag kan inte påminna mig om en enda ful tackling från vår sida."

Om klagomålen från Koeman:

"Jag vet att vi visar lidelse från bänken, det är inte bara jag. Men det är inte värt att säga något om detta – det är över."

Om Bournemouth:

"Vi tänker inte på var de ligger i tabellen, vi tänker på vår egen situation. Vi har några skador. Det handlar inte om att spela bra fotboll, utan att få med sig resultaten."

"Vi måste tänka på försvarsspelet och göra livet så tufft som möjligt för alla våra motståndare. Vi har fortfarande ett bra lag och kommer att slåss för alla 24 poäng som återstår."

Klopp fick också frågan om den sjuka bortamatchen mot Bournemouth, då Liverpool tappade en säker 3-1-ledning till 4-3-förlust i matchens slutskede.

"Vi har lärt oss mycket. En situation förändrade den matchen och vi var helt enkelt för komfortabla vid en tidpunkt. De har nu 34 poäng och kämpar fortsatt och de behöver poängen, precis som vi. Bournemouth har också spelat ett lokalderby och nu ska de spela på Anfield. Det är inte den enklaste uppgiften, kan jag tänka mig."

"Några nyckelspelare saknas, men så länge vi kan ställa upp med 11 spelare och några som kan komma in, så är det perfekt. Det ger mening och det råder en optimism runt klubben."

Om sommartransfers:

"Fler spelare innebär inte att du har fler alternativ, men vi kommer att visa att vi har lärt oss från ifjol och vi kommer självklart att köpa spelare."

Om anfallspositionen:

"Det känns bra att ha Divock. Det är en lång säsong och han är ett väldigt viktigt alternativ för oss nu."

"Jag sa även till Daniel Sturridge att detta är en perfekt tidpunkt för honom att vara tillbaka i full träning."

Bannerbild