"Kan bli den största matchen jag spelat i"

Bild till nyheten "Kan bli den största matchen jag spelat i"
Sadio Mané ser fram emot att få ta del av alla känslor som rivaliteten mellan Liverpool och Manchester United står för. Och säger även att måndagens möte kan vara den störta matchen han medverkat i hittills i hans karriär.

Den kvicke anfallaren som hämtades från Southampton i somras har snabbt anpassat sig för spel i Liverpool. Mäktat med 3 mål och 1 assist på 6 framträdanden i Premier League. 

"Mina matcher för Senegal är de största hittills. Och för klubblag, då tror jag nog att det är debuten för Southampton mot Arsenal, där jag även gjorde mål. Vi vann och jag gjorde mål. Jag var under press och det var skönt att få göra mål då. Matchen imorgon kommer vara den viktigaste, alla hade älskat att får göra mål i en sådan match."

Att under sommaren få chansen att få byta sydkusten mot Merseyside och Jürgen Klopp är något Mané inte behövde grunna länge på. "Jag behövde inte fundera länge, jag visste direkt att jag ville till Liverpool."

"Alla gillar Klopp. Han är en av de bästa i världen, och att vi får chansen att arbeta under honom gör oss alla glada."

"Han har passion, entusiasm. Han vet hur man motiverar spelarna, får dom att tro på sig själva."

"Han säger alltid åt oss att vara hungriga på att vinna, och att bli de bästa! När jag spelar så vet jag att jag har hans fulla stöd."

Källa: Liverpoolfc.com


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer